Përvoja e përdorimit Clean Forte

"Unë kam ëndërruar prej kohësh të vizitoj vendet e Azisë Juglindore. Jo vetëm duke bërë një udhëtim në Tajlandë, por duke jetuar në vende të ndryshme, duke ngulitur me frymën e një kulture tjetër, duke njohur më mirë traditat, kuzhinën, fenë e tyre. Burri im ndau ëndrrën time. Ne jemi me zellpunuan në punët e tyre, morën bileta në fund të vjeshtës dhe fluturuan për dy muaj në një udhëtim.

Unë hyra në një përrallë

Alina dhe burri i saj hëngrën ushqim deti të papërpunuar dhe u infektuan me parazitë

Të thuash se kjo botë më mahniti do të thotë të mos them asgjë. Njerëz të tjerë, klima, natyra, traditat, ushqimi - gjithçka ishte si në një planet tjetër. Gjatë ditëve të para të udhëtimit, mora kaq shumë emocione të pabesueshme sa nuk kisha marrë në shtëpi për gjashtë muaj. Vendi i parë që mbërritëm ishte qyteti i Kuala Lumpur, kryeqyteti i Malajzisë. Sigurisht, unë kisha vizituar vendet aziatike më parë, por këtu gjithçka ishte ndryshe.

Unë u mahnita nga kuzhina aziatike dhe qëndrimi ndaj ushqimit. Më duket se nuk kam parë aq shumë ushqim sa këtu në ndonjë festival gastronomik dhe numri i pjatave me peshk dhe ushqim deti ishte i pamundur të llogaritej. Kjo është hera e parë që unë shoh krijesa të tilla të pazakonta deti që mund të hahen, dhe shumë prej tyre janë ngrënë të gjalla.

Ushqim deti i infektuar i shijshëm

Gjatë dy javëve të mia atje, provova të gjitha zvarritjet e detit, dhjetëra lloje sushi, lloje të mahnitshme peshqish dhe shumë gjëra që as nuk i mbaja mend. Shumë prej shijshme u kapën dhe u hëngrën të papërpunuara, por nuk kisha ide se ku mund të çonte kjo.

Ne vazhduam më tej përgjatë itinerarit tonë, por gjatë rrugës nuk u ndjeva shumë mirë. Dobësia, marramendja, jashtëqitja e jashtëqitjeve dhe humbja e oreksit më ndoqën për disa ditë. Burri im gjithashtu filloi të përjetonte manifestime të ngjashme, dhe ne e kuptuam se ishte një infeksion nga ushqimi. I gjetëm bashkatdhetarët tanë duke dimëruar në këto vende dhe iu drejtuam atyre për ndihmë. Ne nuk kishim sigurim shëndetësor, gjithashtu nuk dinim se cilin ilaç të blinim. Na pritën si të afërm, pyetëm për shëndetin tonë dhe miqtë tanë të rinj thanë me besim se këta ishin krimba.

Ata thanë se kurrë nuk hanë ushqim deti të papërpunuar në rrugë, ata i blejnë ato vetëm për shtëpi, derdhin ujë të valë para se të hanë dhe pastaj i hanë. Për të shmangur ndotjen, vendasit gjithashtu konsumojnë wasabi, xhenxhefil dhe erëza në sasi të mëdha, por për kulturat e tjera ushqimi i tillë është shumë pikant dhe është thjesht e pamundur ta hani për zakon.

Miqtë tanë të rinj morën një furnizim me ilaçet e tyre dhe na ofruan një përgatitje profesionale anti-parazit Clean Forte. Ata na dhanë 2 pako, na thanë se si ta përdorim ilaçin për të hequr qafe krimbat sa më shpejt të jetë e mundur. Djemtë shtuan se ata gjithmonë e marrin këtë ilaç me vete gjatë udhëtimeve dhe sigurohuni që ta pini këtu për parandalim.

Alina shpëtoi nga parazitët me Clean Forte dhe ata vazhduan udhëtimin e tyre

Pika e Fortë Forte më ndihmoi të ndihem mirë brenda 4 ditësh

Ne filluam të merrnim Clean Forte të njëjtën ditë. Dy ditë më vonë, u ndjeva i lehtësuar, dhe po ashtu edhe burri im. Kisha një stomak të mërzitur, por pas një dite ajo u shua. Mund të them se ditën e pestë u ndjeva i lehtë dhe mirë, oreksi dhe gjumi u kthyen në normalitet.

E përdora produktin deri në fund, më mjaftoi vetëm për tre javë. Burri im gjithashtu përmirësoi shëndetin e tij, dhe ne vazhduam udhëtimin tonë. Këtu është një përvojë kaq e pazakontë me Clean Forte. Shkëmbyem kontakte me miqtë tanë të rinj dhe i falënderuam që na ndihmuan kaq shumë. Tani e tutje, unë gjithmonë do të kem një shishe me pika të pastra Forte në çantën time të udhëtimit dhe do të ha vetëm peshk të gjallë në një restorant të mirë dhe do ta spërkas me bujari. "

Alina, Tampere.