Ilir Memaj autor

autor:
Ilir Memaj
Publikuar nga:
3 Artikuj

Artikujt e autorit

  • Si të hiqni shpejt krimbat, parazitët në shtëpi, shenjat e krimbave tek njerëzit, kundërindikacionet, klizmat nga krimbat tek njerëzit, si janë krimbat e rrezikshëm, trajtimi bimor, recetat për krimbat.
    5 marsh 2021
  • Parazitët më të rrezikshëm në trupin e njeriut, 10 parazitët më të rrezikshëm në trupin e njeriut, skistosomet, rishta, filaria, ekinokokumustaqe vandellia, krimb i rrumbullakët, shirit i gjedhit, krimb, shirit i gjerë, shirit mishi i derrit.
    4 marsh 2021
  • Lista e disa prej produkteve natyrore më efektive për helmitozën. Receta popullore dhe metodat e marrjes së mjeteve shëruese për parazitët. Cilat ushqime shkatërrojnë parazitët dhe krimbat: farat e kungullit, hudhra, lëvorja e shegës, xhenxhefili, qepa, rrikë, piper i kuq, arrë kokosi, karafil, boronicë.
    4 marsh 2021