Elda Haxhi autor

autor:
Elda Haxhi
Publikuar nga:
1 Artikuj

Artikujt e autorit

  • Simptomat dhe shenjat e para me të cilat përcaktohet pushtimi helmintik tek të rriturit. Diagnoza, mundësitë e trajtimit dhe parandalimi i parazitëve.
    17 Shkurt 2022