Altin autor

autor:
Altin
Publikuar nga:
4 Artikuj

Artikujt e autorit

 • Një person duhet të përdorë vetëm një ilaç efektiv kundër krimbave. Por ju duhet të kuptoni se çfarë është më e mira midis pilulave, recetave popullore dhe shtesave dietike.
  12 Nëntori 2023
 • Parazitët te njerëzit, shkaqet, simptomat, diagnoza, trajtimi i ilaçeve, trajtimi me mjete juridike popullore.
  4 marsh 2021
 • Helminthiases janë një grup sëmundjesh parazitare që fillojnë të përparojnë pasi krimba të ndryshëm parazitarë (krimba të rrumbullakët, krimba, etj. ) Të hyjnë në trupin e njeriut. Fëmijët e vegjël janë veçanërisht të ndjeshëm ndaj patologjisë.
  4 marsh 2021
 • Si të pastroni zorrët nga parazitët me ilaçe dhe mjete juridike popullore në shtëpi, kundërindikacione, parandalim.
  4 marsh 2021