Dhurata Mitri autor

autor:
Dhurata Mitri
Publikuar nga:
1 Artikuj

Artikujt e autorit

  • Si të kuptojmë se parazitët janë të pranishëm në trupin e njeriut? Simptomat dhe diagnoza e krimbave. Shenjat e pranisë së pushtimit helmintik tek fëmijët.
    14 Shkurt 2022