Sotilda autor

autor:
Sotilda
Publikuar nga:
3 Artikuj

Artikujt e autorit

  • Mjetet juridike popullore për parazitët në trup, pastrimi në shtëpi, pastrimi i trupit nga parazitët me sodë, si të hiqni parazitët me hudhër, hudhër dhe qumësht, hudhër dhe kefir, hudhër me limon, hudhër dhe fara kungulli, ilaçi më efektiv popullor për krimba, kungull ...
    19 marsh 2021
  • Llojet e parazitëve në trupin e njeriut, llojet e parazitëve protozoarë dhe simptomat e tyre, llojet e parazitëve, sëmundjet që ato shkaktojnë, simptomat, klasifikimi i parazitëve, parazitët në gojë, përmbledhja.
    7 marsh 2021
  • Si të njihni krimbat në veten tuaj? Simptomat më të padëmshme mund të tregojnë praninë e tyre. Varieteteve të parazitëve, dëbimi nga trupi dhe parandalimi i bimëve.
    4 marsh 2021