Arben autor

autor:
Arben
Publikuar nga:
3 Artikuj

Artikujt e autorit

  • Metodat efektive të trajtimit të krimbave në shtëpi, mjetet juridike të provuara dhe recetat e mjekësisë tradicionale.
    23 Shkurt 2022
  • Mjetet juridike popullore për krimbat në kombinim me metodat tradicionale të trajtimit mund të shpëtojnë shpejt parazitët. Më shpesh, formulimet orale, zierjet dhe klizmat përdoren për të trajtuar krimbat me mjete popullore në shtëpi.
    26 Gusht 2021
  • Çfarë testi i gjakut duhet të bëhet për praninë e parazitëve në trup, mënyrat e infeksionit, simptomat e infeksionit helminth, metodat themelore diagnostike, cilat teste të tjera ekzistojnë, si të përgatiteni për testin, si të mbroheni nga krimbat.
    4 marsh 2021